2 gode rollerball-kulepenner for venstrehendte

Det er ikke alltid lett å være venstrehendt i et samfunn som er tilpasset høyrehendte.

Hører du til de 8–13 prosent av verdens befolkning som er venstrehåndet?

Da har du sannsynligvis strevd med utydelige, flekkete ord på papir. Det kan vi heldigvis hjelpe deg med! Vi har satt sammen noen tips for å finne de beste rollerball-pennene til deg som er venstrehendt.

Rollerball-kulepenn for venstrehendte – Dette skal du se etter

  1. Rask tørketid
    Det viktigste når du er venstrehendt, er at blekket tørker raskt. Ulempen med å være venstrehendt er nettopp at det er lett å søle med skriften på papiret. Hvis blekket tørker raskt, er mye av problemet løst.
  2. Et behagelig grep
    Det kan være slitsomt nok å skrive for hånd. Derfor er det alfa og omega at fingrene guides, enten med et gummigrep eller annet materiale, som ikke er for glatt.
  3. Mulighet for etterfylling
    Når du endelig har funnet en rollerball du liker, er det veldig praktisk om den ikke må skiftes ut etter kort tid. Heldigvis er det flere rollerballs som kan etterfylles. Let etter dem – det er som å få en gave av tid!

Våre tips til to gode rollerball-kulepenner

Energel sterling rollerball

Dette er kulepennen over alle. Energel sterling rollerball-pennen er et førsteklasses produkt som får venstrehendte til å klappe i hendene. Blekket har også svært rask tørketid, så det er langt enklere å skrive uten å søle til halvparten av ordene. Pennen kan også fylles på og har et enkelt, fast grep.

Les mer om sterling kulepenn her.


Rollerball Energel dokumentpenn

Dokumentpennen vår er også skreddersydd for deg som er venstrehendt og skriver ofte. Blekket tørker raskt, og pennen er laget med et behagelig gummigrep, som verner om tommelfingeren, pekefingeren og langfingeren.

Les mer om dokumentpennen her.

Vi ønsker deg en god skriveøkt!