3 ting du kan gjøre med Pocket Brush

Er du av den kreative typen som ikke lar deg stoppe av utstyr? Da har vi noen tips til hva du kan bruke pocket brush-pennen til.

Tegn skisser med plettfri flyt

En pocket brush lager ikke irriterende pause-streker og blekkladder på papiret. Pennen fungerer akkurat som en pensel – men er veldig nøyaktig. Derfor er den perfekt for å tegne skisser. “Å tegne skisser til hva?” tenker du kanskje. Du kan bruke skisser til mange ting.

En skisse kan for eksempel være nyttig når du:

  • Skal starte et nytt prosjekt i hjemmet. Det kan være at du ikke helt ser for deg hvor den nye lenestolen og sofaen skal stå i stuen, hvilken veggen som skal males, eller hvordan blomsterbedet skal sås.
  • Det kan også være behov for å utveksle tanker om den nye arbeidsflyten med en kollega. En skisse kan bidra til å visualisere tanker og gjøre dem mer konkrete.
  • Kanskje ønsker du å tegne kun for kreativitetens skyld.

Les mer om pennene våre her.

Lag dine egne tegneserier, som ikke falmer.

Når du skal tegne tegneserier, er det viktig at pennen er nøyaktig, ikke kladder, og at den både kan lage kraftige og fine tynne streker.

I tillegg er det også en fordel hvis den samme pennen både kan brukes til å tegne skisser og fylle dem med svart.

Når skissen skal rentegnes, vil du ha bruk for en penn med blekk som ikke falmer. Hvis du har tegnet skissen med blyant i stedet for en pocket brush penn og deretter skal slette alle blyantstrekene, kan du ikke risikere at blekket mister fargen sin.

Du må ofte også være i stand til å tegne runde former og mer kantete streker når du tegner tegneserier. Når du er på utkikk etter en penn til å tegne tegneserier med, er det derfor viktig at den kan begge deler.

Slipp kreativiteten løs og la bare fantasien begrense deg når du tegner.

Les mer om pennen og våre andre tegneprodukter her.

 

Skriv kalligrafisk med en vannfast pocket brush-penn

Har du en forkjærlighet for å skrive vakkert? Eller ønsker du å lære å skrive kalligrafisk? Da vet du hvor viktig det er at det er god, plettfri flyt i pennen. Med en pocket brush kan du skrive både små og store bokstaver og tall på papir, uten kladding og flekker.

pocket brush

Vi håper du har blitt inspirert til ting du kan bruke en pocket brush til.

Les anmeldelse av Pentel Brush-pennen her.

Du finner vår versjon av pennen her.