4 smarte måter å bruke en tekstilpenn på:

Du kan bruke en tekstilpenn både til praktiske OG morsomme ting. Pentel har spurt hva kundene våre bruker pennen til – og her er fire kreative og svært forskjellige måter du kan bruke den på.

Få orden på barnas klær, sko og skolesekker.

Hvis barnet går i barnehage eller på skolen, har du sannsynligvis opplevd å få andre barns regnfrakk med hjem, fordi lille Oliver ikke er den eneste som har samme modell i blått. Nå henger det to stykker i klesskapet, og du har ingen anelse om hvem som eier hvilken. Eller nesten enda verre – de fine vinterstøvlene du nettopp har kjøpt og impregnert, har havnet i kassen med gjenglemt tøy eller på noen andres små søte føtter.

Hva er løsningen?

Jo, vi tror den enkleste og mest effektive løsningen er å kjøpe en god tekstilpenn. Med riktig penn kan du skrive barnets navn enten på innsiden av plagget, eller på et strykemerke.

Klikk her og finn andre tips til hvordan du kan pakke sekken til barnehagen.

Se vår penner for merking av klær her.

Merk dine egne klær eller poser.

Det er ikke bare barna som kan være glemske og rotete. Er du selv blant dem som glemmer ting når du er ute på tur? Da er det kanskje verdt å gjøre en investering.

Vær klar til neste temafest

Nå kommer vi til noe virkelig morsomt du kan bruke tekstilpennen til. Faktisk kan det sies med ett enkelt ord. Temafester. Med en tekstilpenn liggende klar i skuffen, er du mer enn klar når du blir invitert til neste temafest. Du kan dekorere en hvit t-skjorte med pennen og lage riktig motiv eller ord som passer til temaet.

Cowboybukser eller poser som skal dekoreres.

Sist, men ikke minst, kan du med en tekstilpenn eksperimentere med motedesigneren i deg. Har du et par kjedelige, hullete jeans som kunne pyntes med en liten kant? Eller en pose som ville være mer spennende med noen streker på?  Da kan det være fint å ha en tekstilpenn.

Gi opp klesvaskkurven din

Er du plaget med barn som ikke kan finne ut hvilke klær som skal være i hvilken kurv? Da kan en tekstpenn være svaret. Hvis klesvaskkurven din er laget av stoff, kan du bli kvitt problemet ved å skrive NØYAKTIG hvilke klær som skal i kurvene. Barna vil da ikke ha noen dårlige unnskyldninger for å ikke plassere skittentøyet riktig.

La tekstilpennen være fast inventar i hjemmet

Det er ikke alltid du vet på forhånd at du trenger en tekstilpenn. Den kan brukes til flere forskjellige kreative og morsomme aktiviteter, men dessverre er de ikke alltid planlagt.

Hos Pentel foreslår vi derfor å alltid ha en tekstilpenn i hjemmet. Det kan være forskjellen på at ungene har en kjedelig og grå søndag, til at de kan underholdes seg selv med å tegne på gamle t-skjorter som de fleste av oss har liggende. Det gir deg litt ekstra tid for å kunne nyte en god kopp kaffe i fred.

Ved å la tekstilpennen være et fast inventar i kjøkkenskuffen er du alltid klar til å kunne skrive eller tegne på tekstiler, du vil gi et ekstra særpreg. Uansett om det er barnas klær, dine egne eller klær til utkledningsfester.

Se Pentel penner for klær her og les mer.

Se andre gode ideer for merking av barnas klær her.