5 praktiske ting du kan bruke en permanent marker til

Du må aldri undervurdere hvor praktisk det er å ha en permanent marker liggende i kjøkkenskuffen. For å kaste lys over vidunderet,  har vi listet opp de 5 mest praktiske tingene vi mener du kan bruke markeren til. Det er både noen nødvendige og noen morsomme bruksområder for helgen. Les videre og bli inspirert.

Skriv navnet på barnas merkelapper

Det er ikke alltid lett å holde styr på barnas leker, gummistøvler, matbokser, pennaler, skrivebøker og andre skolesaker. Hvordan kan du gjøre det litt enklere? Skaff deg noen merkelapper og en permanent marker og skriv navn på dem!

Se våre kvalitetsmarkere her.

Holde orden på matens utløpsdatoer

Hvis dere er flere i husholdningen, kan det være en utfordring å huske noe så enkelt som når smøreosten eller leverposteien ble åpnet. “Holder 4 dager etter åpning”, står det – men når var nå det?

Du kan holde oversikt over alle åpningsdatoer i kjøleskapet ved å skrive dato for åpning direkte på lokket. På den måten unngår du unødvendig matavfall.

Kom i gang med hjemmesyltingen

Er du ute etter en fin hobby, eller er du kanskje allerede i gang med å sylte hjemme?

Det kan være utrolig koselig å lage hjemmelaget syltetøy eller syltede agurker, men det krever også litt struktur. Med en permanent marker kan du holde oversikt over hva som er i hvert glass, og når det ble laget.

Les mer om våre markere i svart, rød og blå..

Dekorer kaffekoppene

Har du mange kjedelige, hvite kaffekopper liggende i kjøkkenskapet, kan du gjøre dem litt morsommere. Med en permanent marker kan du skrive morsomme og motiverende sitater, som gir deg og kaffegjestene dine et smil om munnen.

Lage et spill av steiner og blåskjell

Er du tom for ideer til morsomme leker med barna, kan dere ta en tur til stranden og ta med en permanent marker. Dere kan lage deres eget spill ved å tegne X og O på de fine runde steinene, eller tegne morsomme dyrefigurer.