Den beste kulepennen for kalenderbruk

Den digitale tidsalderen skaper en større avstand for det mest intime forholdet vi kjenner til. Vi tenker på forholdet mellom blekk og papir. På samme måte som et par i et langdistanseforhold, vet de at de møtes ofte nok til å holde liv i forholdet.

Mot alle odds ser vi at folk fortsatt ønsker å skrive ned gjøremål i papirkalenderen. Avstanden i langdistanseforholdet mellom penn og papir er kanskje ikke så stor som forventet. Den digitale tidsalderen er ikke fienden, men snarere en alliert, som sikrer at det fortsatt sendes kyss av blekk til papiret. Vi skriver fortsatt for hånd, til tross for hva media sier. Det viser etterspørselen etter papirkalendere, som eksploderte i 2017.

Det er faktisk mange gode grunner til at du bør skrive for hånd. Studier viser at vi blir klokere av å skrive for hånd enn på datamaskinen.

Hvilken kulepenn er best for å skrive i kalenderen?

Den analoge kalenderen har vist seg å være som en phoenix-fugl som aldri tok fyr, men bare tok en lur i skyggen av suksessen til kalendere på smarttelefoner og nettbrett. De siste salgstallene viser at etterspørselen etter kalendere har økt, og nå trenger de bare å finne en partner i form av en god penn.

Spørsmålet da er hvilken penn som er best for å skrive ned planer, oppgaver og private notater?

Pentel har laget en liste over fem forskjellige kulepenner, som passer til fem forskjellige måter å skrive i kalendere på.

De fem kalendertypene og hvilken penn de bør skrive med:

  1. Kalender-skribenter som ikke vil ha sort bil.
  2. Kalender-skribenter med forfatterdrømmen som fyller hver side, og avslutter året med en roman på 365 sider.
  3. Kalender-skribenter som heller vil lage illustrasjoner enn instruksjoner.
  4. De sporadiske kalender-skribentene, som ikke skriver hver dag.
  5. Den tradisjonelle og strukturerte kalender-skribenten, som skriver hver dag.

 

Flere av Pentels kulepenner er en del av Recycology, hvor minst 50 % av kulepennen er laget av resirkulerte materialer.