De beste skriveredskapene for hverdagsbruk

Man har alltid behov for en god kulepenn.

Selv om hverdagen og arbeidsdagen blir mindre og mindre analog, har vi alle penner liggende rundt omkring i hjemmet. I tillegg til post-it lapper og små blokker, finner du en penn i de aller fleste hjem.

Men fordi vi lever i en digital tidsalder, kjøper de fleste av oss heller ti billige kulepenner enn én god. Og vi ser ofte at en god penn ikke behøver å koste like mye som ti penner av dårlig kvalitet.

Her får du en guide til fem gode “hverdagspenner”: De er for deg som fortsatt skriver dagbok, har en kalender hengende på veggen, skriver handlelister på papir og liker å skrive søte små meldinger til partneren.

Alle pennene finner du hos pentel.dk, men de kan også kjøpes fra forhandlere av kontorrekvisita og bokhandlere.

Les hvorfor penn er bedre enn tastatur for de som ønsker å huske og lære bedre.


Energel XM

En rollerpenn er kulepennens svar på versjon 2. De har en raskere tørketid, noe som gjør dem lettere å skrive med og de varer lenger. Denne pennen kan brukes av både venstre- og høyrehendte.

Les mere om Energel XM


Energel Sterling Rollerball

For de av dere som tar skriving i hverdagen på alvor. Denne luksuspennen er fortsatt på den rimeligere enden av prisskalaen, når du tar skrivekvaliteten og den lange levetiden med i beregningen.

Les mere om Energel Sterling Rollerball


Rollerball Energel Dokumentpenn

Det er noe magisk med å skrive på et dokument med en penn som ligger godt i hånden. Den veier litt ekstra og gir derfor signaturen din mer tyngde. Denne pennen er tilgjengelig i tre forskjellige farger, tørker raskt og er laget av over 50 % resirkulerte materialer.

Les mere om Rollerball Energel Dokumentpenn


Sign pen

Til tross for navnet, er en “sign pen” ideell for tegning og konturer. Hvis du synes det er avslappende å tegne krusseduller på papir, kanskje mens du snakker i telefonen, er denne pennen perfekt for deg.

Les mere om Sign pen


Rolly Kuglepenn

En rolly kulepenn er en tynn kulepenn med en tegnestrek på 0,35 mm, og den er produsert av 71 % resirkulerte materialer. Den har gummigrep, slik at den ikke glipper hvis du skriver flere timer på rad.

Les mere om Rolly Kuglepenn


Ovenfor finner du anbefalinger for penner i hverdagen.

Vi har nå gått videre fra å skrive sms og meldinger til å snakke dem inn. Likevel går en god penn aldri av moten og er fortsatt aktuell og nødvendig, selv om du ikke er grafisk designer eller forfatter.