De to beste whiteboardpennene til brainstorming

En whiteboardpenn er ikke bare en whiteboardpenn – selv om det er lett å tro det. Det er stor forskjell både på skrivelengde, tykkelse på strek, hvor jevn blekstrømmen er og sist, men ikke minst, fargen.

Skal du kjøpe whiteboardpenner til kontoret, hjemmet eller studiegruppen?

Da bør du lese videre og få våre beste tips, slik at du velger rett penn.

Se dem her

Se på holdbarheten

Det er flere ting som er viktig når du skal velge whiteboardpenn. Først og fremst er det en god idé å kontrollere at den har god holdbarhet. En whiteboardpenn er som en venn – du må kunne stole på at den ikke lar deg i stikken etter kort tids bekjentskap.

Liker du tynne eller tykke streker?

Etter at du har sjekket pennens holdbarhet, må du vurdere om du foretrekker tykke eller tynne streker. Det er stor forskjell mellom tykkelsen på whiteboardpennene våre. Du kan finne strekbredder fra 1,5 mm til 6,0 mm, og hvilken bredde som passer for deg, er helt og holdent et spørsmål om smak.

Hvis du skal skrive ned tanker på whiteboardet hvor selv den minste detalj ved bokstavene er viktig, er det en god idé å velge en tynn strekbredde.

Være miljøvennlig når du gjør brainstorming

Hvis du vil tenke på miljøet når du handler whiteboardpenner, bør du velge de som er laget av resirkulert materiale.

Se våre Recycology-produkter

Det er summen av de små tingene i hverdagen som kan gjøre en forskjell for miljøet – derfor anbefaler vi å alltid bruke en miljøvennlig whiteboardpenn.

Hvilken whiteboardmarker er riktig for deg?

Til brainstorming på jobb eller i studiegruppen

Når du skal dele ideer med en kollega eller lage kreative mindmaps i studiegruppen, er et whiteboard og en matchende whiteboardmarker alfa og omega.

For disse formålene er våre Maxiflo whiteboard-markere med firkantet spiss og tynn strekbredde perfekte. Med disse markerne kan du skrive ned selv de minste detaljer på whiteboardet, og alle tankene dine vil komme tydelig frem.

Maxiflo Whiteboardmarker Firkantet Spids

Maxifloen er også lett å slette fra alle glatte overflater, noe som er spesielt viktig når man vil rydde opp i tankene. På toppen av kransekraken varer Maxiflo whiteboard.markere mer enn 3 ganger så lenge som standardpenner – OG er laget av 50 % resirkulert materiale.

Faktisk viser studier at det å skrive for hånd, trener hjernen til å tenke kreativt, noe som ikke er en dum ting når studiegruppen brainstormer ideer.

Se Maxiflo marker med firkantet spiss her

Til huskelisten hjemme

Er du en av dem som har erstattet den gammeldagse huskelisten eller handlelisten på papir med et praktisk whiteboard?

Da kan vi anbefale Maxiflo markere med rund spiss, flytende blekk og det vi kaller en “jevn blekkstrøm”. Med rund spiss kan du enkelt og raskt skrive ned familiens daglige gjøremål, uten at du trenger å bry deg om de små detaljene ved bokstavene.

Markeren er som de andre – miljøvennlig, av god kvalitet og varer lenge.

Se Maxiflo marker med rund spiss her.

Her kan du også lese om den beste kulepennen for kalenderbruk.