FAQ

Har dere noen miljøvennlige produkter?

Ja, Recycology serien fra Pental består av en rekke miljøvennlige arkiveringsprodukter, skjermbøker, skrive- og tegneverktøy som bidrar positivt til verdens ressurser. Laget av mer enn 50% resirkulert materiale bruker de færre verdibare og miljøskadelige ressurser. Alle våre produkter er av overlegen design og finish. Så når du leter etter et kvalitetsprodukt som ikke går utover miljøet, ta en titt på vårt Recycology-utvalg.

Hvilke overflater kan jeg bruke min Pentel tusj på?

Våre tusjer kan brukes på et stort utvalg av materialer og overflater. For mer informasjon, se vår omfattende brukerhåndbok for tusjbruk.

Finnes det påfyll for min penn/blyant?

Pentel tilbyr et stort utvalg av påfyll for både penner og blyanter. For å se påfyllene som er tilgjengelige for våre blyanter og kulepenner, vennligst se vår Påfyllingsside for Kulepenner. Alle våre automatiske kulepenner kan fylles på igjen. Besøk vår Påfyllings side for Bly for å se hele vårt utvalg av bly-styrker og størrelser. 

Hvor kan jeg kjøpe Pentel-produkter?

Hvis du vil kjøpe Pentel-produkter på nett, finn Pentel-produktet du ser etter. Du vil da bli presentert en liste over nettbutikker hvor du kan kjøpe produktet/produktene.

Antallet butikker som leverer Pentel-produkter, vil variere. Du kan forvente å finne butikker som tilbyr et bredt spekter av Pentel-produkter.

Hva er EnerGel Blekk?

Med sitt revolusjonerende lite klissete flytende gel-blekk er EnerGel-formelen jevnere og tørker raskere enn vanlig gelblekk, og gir en lignende sensasjon som flytende blekk.

Fordi blekket tørker raskt, blir det spesielt verdsatt av venstrehåndsforfattere, så vel som de som også er høyrehendte, da det er mindre risiko for at blekket blir dratt utover når hånden beveger seg over siden. I motsetning til flytende blekkprodukter trenger EnerGel ikke en regulator for å kontrollere strømmen – blekket leveres direkte fra reservoaret eller fyll på til toppen i en jevn overgang. Derfor gir spekteret av EnerGel-produktene deg den ultimate skriveopplevelsen!

Hvor får jeg handelsinformasjon fra?

For mer informasjon besøk Handelssiden på vår hjemmeside

Hvordan får jeg det beste ut av min Micro Correct?

For råd om hvordan du buker, rengjør og lagrer din Micro Correct, vennligst se vår Korrekturlakkliste  

Min automatiske blyant ser ikke ut til å fungere, hva kan jeg gjøre?

Hvis du har problemer med din automatiske blyant, vennligst se vår enkle, steg for steg Vedlikeholdsguide

Hvilken penn vil dere anbefale venstrehendte brukere?

EnerGel sine flytende blekkskriververktøy er perfekte for venstrehåndsskrivere. EnerGel-formelen flyter jevnere og tørker raskere en vanlig gelblekk, som vil gi en lignende sensasjon som flytende blekk. Fordi blekket tørker raskt, blir det spesielt verdsatt av venstrehåndsskrivere, da det er mindre sannsynlig at det smitter over på hendene eller papiret enn vanlig blekk. Se vårt utvalg av EnerGel-penner

Hvordan fjerner/vasker jeg krittmarkørblekk?

Blekket inne i Pentel Wet-Erase Chalk Markers er en semipermanent formel, designet slik at du kan bruke markørene utenfor, uten at blekket går av i regnet, eller at blekket blir børstet av med et uhell.

Den beste måten å fjerne blekket på er med en fuktig klut eller med en ikke-blekemiddelbasert husholdningsrenser. Hvor enkelt det er å fjerne blekket er avhengig av overflaten du har skrevet på, hvor gammel den er, og om den har en matt eller porøs overflate. En eldre, slitt tavle vil for eksempel absorbere og ta til seg blekkrestene mer enn en ny tavle med en jevn overflate. Hvis du bruker et robust rengjøringsprodukt som også duller den svarte fargen på brettet, kan du male på nytt ved hjelp av en svart Pentel Wet-Erase Chalk Marker.