Om Pentel

Pentel Co.

I 70 år har Pentel forsynt verden med kvalitetsprodukter og vært en leder i bransjen innen nyskapning, miljøvennlighet og produktgaranti.

Navnet Pentel er sammensatt av de to engelske ordene pen og tellpenn og fortelle en historie

De fleste av Pentels produkter blir produsert i Japan, Taiwan og Frankrike. 

I 1960-årene oppfant den tidligere direktøren for selskapet, Yukio Horie, tusjpennen slik vi kjenner den i dag.

Du har helt sikkert prøvd en av pennene våre tidligere. Kanskje du kom over en på hyllen i butikker som Bog & Idé og Arnold Busck, eller kanskje du har lånt en av en venn/kollega.

Kjennetegn

Det er mye som kjennetegner Pentel. For eksempel er vi er den eneste produsenten av skriveredskaper som noen gang har fått den svært anerkjente amerikanske Deming-prisen for kvalitetsstyring. Faktisk var vi også de første som oppfant rollerball-pennen, som nå brukes verden over. Siden den gang har vi også blitt anerkjent for våre automatiske stiftblyanter og for våre Hi-Polymer® refill-stifter. Vi er stolte av håndverket vårt, derfor produserer vi alle produkter selv, slik at vi kan garantere livsvarig holdbarhet.

Miljø

Vi er like opptatt av våre kvalitetsprodukter som vi er av utdannelse og miljø. Vi sponser et bredt utvalg av pedagogiske programmer og donerer produkter til biblioteker, skoler og veldedige organisasjoner. Våre produkter, bokser og esker er laget av resirkulerte og resirkulerbare materialer. På den måten kan Pentel samarbeide med deg om å skape et bedre miljø.

Vi støtter:

Miljøvenligpakning

Våre forhandlere

Forhandler Hjemmeside
Grafical
https://www.grafical.dk/pentel →
Justmore
https://justmore.dk/pentel →

Firmaopplysninger

MILLER PEN CO. A/S
CVR: 39103915
Direktør
Torben Steen Iversen
Gl. Kongevej 1
1610 København
Tlf: 43 62 11 11
E-postadresse: pvs@millerpen.dk

Kontakt os