Vår filosofi

«We create the tools that enable people everywhere to give form to their inner thoughts and feelings, and to cultivate the joy of expressing themselves.»

«Pentel» står for «pen» som skriveredskap og en avledning av ordet «tell», som skal uttrykke kommunikasjonsaspektet. Vi står for skrive- og kunstmateriell av høy kvalitet og vi hjelper deg med å uttrykke og utfolde deg.

Det brede utvalget vårt består av produkter til nesten alle bruksområder i hjemmet, på skolen og kontoret eller i næringslivet, som strekker seg fra de klassiske skriveredskapene til merkepenner og fargerike produkter til kreative sjeler. Det er svært viktig for oss å kunne tilby deg miljøriktige og holdbare produkter. Derfor kan de fleste produktene fylles opp på nytt, og de er produsert med en stor andel av resirkulert materiale.

Pentel-løftet

Vi streber ikke kun etter perfekt kvalitet, men vi er overbevist om at våre produkter har de beste egenskapene. Derfor gir vi deg vårt Pentel-løfte:

«Vi står til enhver tid for kvaliteten på våre produkter! Ved materialfeil eller produksjonsfeil repareres eller erstattes ethvert Pentel-produkt utover den lovbestemte reklamasjonstiden.»*

*Denne garantien gjelder for alle produkter som er satt i omløp av Pentel GmbH, hvor det har oppstått feil ved normal og tiltenkt bruk av produktet. Det tas i den forbindelse høyde for normal levetid for blekk samt videre teknisk utvikling og produktegenskaper.