Cookie- og privatlivspolitik

Introduksjon

Når du besøker pentel.dk, samler vi inn informasjon om deg, som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt, og for å gjøre annonsene som vises på siden mer relevant for deg. Hvis du ikke ønsker at informasjon skal samles inn, bør du slette dine cookies (se instruksjoner) og unngå videre bruk av nettstedet. Nedenfor beskriver vi hva slags opplysninger som samles inn, deres formål, og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

Cookies

Nettstedet bruker informasjonskapsler,"cookies", som er små tekstfiler som blir lagret på din datamaskin, mobil og andre enheter med formål om å gjenkjenne den, huske innstillinger, lage statistikk og vise målrettede annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er mulig å slette eller blokkere cookies. Se veiledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du vil slette eller blokkere cookies, vil annonsene bli mindre relevante for deg og komme hyppigere. Du kan også risikere at nettstedet ikke fungerer optimalt, og at det er innhold du ikke får tilgang til.

Nettsiden inneholder cookies fra tredjeparter, som i varierende grad kan inkludere: https://cookieinformation.com/ m.fl.

 

Personopplysninger

 

Generelt

Personopplysninger er alle typer informasjon som kan identifisere deg som individ. Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler et utvalg av slike opplysninger. Det skjer f.eks. ved vanlig tilgang til innholdet, hvis du melder deg på nyhetsbrevet vårt, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, øvrig bruk av tjenestene, eller du foretar et kjøp gjennom nettstedet.

Vi samler inn og behandler følgende typer informasjon: En unik ID og teknisk informasjon om datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen, IP-nummer, geografisk beliggenhet og hvilke sider du klikker på (interesser). I den grad du gir oss samtykke til å gjøre det og du selv legger inn informasjon, behandles også: Navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsinformasjon. Dette vil typisk være i forbindelse med at du logger deg inn eller ved kjøp.

 

Sikkerhet

Vi har iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak for å hindre at opplysningene dine blir utilsiktet eller ulovlig slettet, publisert, tapt, skadet eller blir tilgjengelige for uvedkommende, misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med loven.

 

Formål

Denne informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker og for å vise deg annonsene som vil ha størst sannsynlighet for å være relevante for deg, registrere dine kjøp og betalinger, samt gjøre oss i stand til å levere de tjenestene du har bedt om, som f.eks. å sende deg nyhetsbrev. I tillegg kan vi bruke informasjonen til å forbedre våre tjenester og innhold.

 

Lagringsperiode

Opplysningene lagres den periode som er tillatt ved lov, og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av typen informasjon og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å oppgi en generell tidsramme for når opplysningene blir slettet.

 

Utlevering av informasjon

Data om din bruk av nettstedet, hvilke annonser du mottar og evt. klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.m. blir delt med tredjeparter i den grad informasjon om dette er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om, i avsnittet om "Cookies" ovenfor. Informasjonen brukes til målretting av annonser.

Vi bruker i tillegg en rekke tredjeparter til lagring og behandling av data. Disse behandler kun data på vegne av oss, og kan ikke bruke dem til egne formål.

Utlevering av personopplysninger som navn og e-post m.m. vil bare skje hvis du samtykker til det. Vi bruker kun dataprosessorer i EU eller i land som kan gi dine data tilstrekkelig beskyttelse.

 

Innsikt og klager

Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan også når som helst komme med innsigelse mot at opplysningene brukes. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke til at opplysninger om deg blir behandlet . Hvis opplysninger som behandles om deg er feil, har du rett til å få dem rettet eller slettet. Henvendelser kan gjøres til: pvs@millerpen.dk . Hvis du vil klage på vår behandling av personopplysningene dine, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

Utgiver

Nettstedet er eid og utgitt av:

Miller Pen Co. A/S

Langebrogade 5

1411 København K

Telefon:  43 62 11 11

E-post: pvs@millerpen.dk