Recycology

Balansen mellom miljøbevissthet og økonomisk vekst er en stor utfordring for enhver bedrift. Beskyttelse av det globale miljøet er viktigere enn noen gang, og står høyt på dagsordenen hos Pentel. Som et viktig bidrag til miljøvern, har vi skapt RECYCOLOGY. Det er et konsept som består av miljøvennlige skriveredskaper, som vi selv utvikler og produserer.


RECYCOLOGY er basert på det internasjonale begrepet “reduce, reuse and recycle”. Vi har fokus på å bruke ressurseffektive og gjenbruksvennlige materialer. Målet er å redusere CO2-utslippet vårt og unngå unødvendig avfall. Alle Pentels RECYCOLOGY-produkter er laget av minst 50 % resirkulerte materialer. (Prosentangivelsen er basert på produktets totalvekt). Penner fra serien RECYCOLOGY resulterer på ingen måte i lavere kvalitet. RECYCOLOGY-produktene har den samme høye kvaliteten, og samme holdbarhet og pålitelighet som alle de andre anerkjente produktene våre.

Mer reduksjon, gjenvinning og gjenbruk

RECYCOLOGYs produktlinje blir kontinuerlig utvidet, og andelen resirkulerte materialer øker kontinuerlig. Emballasjen er laget av resirkulert materiale. Mange av produktene våre kan også etterfylles med våre refiller.

Beskyttelse av miljøet er ikke dyrt. Faktisk er prisen på alle RECYCOLOGY-produktene våre den samme som andre ikke-miljøvennlige produkter av samme slag. Og vi har sørget for at du kan kjøpe dem overalt i butikker, kjøpesentre og i nettbutikker. På den måten kan Pentel samarbeide med deg om å skape et mer bærekraftig miljø.

Du vil finne produktene som er en del av RECYCOLOGY sammen med de andre produktene våre.