HISTORIE

Merkevaren Pentel står for produkter av høy kvalitet og stammer fra tankegangen til et tradisjonelt japansk selskap. Siden oppstarten i 1946 har det eierstyrte selskapet vært aktiv over hele verden. Utvalget vårt spenner fra klassiske og trendy skriveredskaper til merkepenner og kunstmateriell. Med friske idéer realiserer vi våre visjoner og er trendsettende for fremtiden.

For å kunne tilby deg den beste skriveopplevelsen har vi også planlagt for de neste 70 årene å bruke kun materialer av ytterste kvalitet når vi videreutvikler våre populære produkter og når vi realiserer nye idéer. På denne måten får du med hvert Pentel-produkt et «verktøy» for hver dag og i tillegg alltid inspirasjon til kreative idéer.

VÅR FILOSOFI

«We create the tools that enable people everywhere to give form to their inner thoughts and feelings, and to cultivate the joy of expressing themselves.»

Vi står for skrive- og kunstmateriell av høy kvalitet og vi hjelper deg med å uttrykke og utfolde deg.

Vi streber ikke kun etter perfekt kvalitet, men vi er overbevist om at våre produkter har de beste egenskapene. Derfor gir vi deg vårt Pentel-løfte:

«Vi står til enhver tid for kvaliteten på våre produkter! Ved materialfeil eller produksjonsfeil repareres eller erstattes ethvert Pentel-produkt utover den lovbestemte reklamasjonstiden.»

MILJØ OG BÆREKRAFTIGHET

Balansen mellom miljøbevisst produksjon og effektivitet er en stor utfordring for enhver bedrift, og den er viktigere enn noensinne, for bærekraftighet er et globalt tema som angår oss alle.

Ved å bruke Pentel RECYCOLOGY-produkter kan du også vise ditt engasjement for miljøet. Du kan alltid gjenkjenne produktene fra RECYCOLOGY-linjen på det lille grønne bladet.

Vi har satt et eksempel med produktlinjen Pentel RECYCOLOGY. Vi utvikler og produserer miljøvennlige skriveredskaper og yter dermed et viktig bidrag til et rent miljø. Hvert RECYCOLOGY-produkt fremstilles alltid av minst 50 % resirkulert materiale (i forhold til totalvekten unntatt forbruksmateriell) og leverer konsekvent og høy kvalitet, bærekraftighet og pålitelighet som andre tradisjonelt produserte Pentel-produkter.

PENTEL VERDEN OVER

Pentel-nettverket er vidt forgrenet. Takket være dette nettverket kan du kjøpe ditt kjæreste Pentel-produkt overalt i Europa.

I Europa er Pentel representert ved seks filialer, hvor Pentel GmbH med base i Hamburg betjener det tyske og østerrikske markedet og er distribusjonssenter for sine europeiske handelspartnere. I tillegg til egne filialer i Europa finnes det lokale distributører i de øvrige europeiske landene. Pentel har over 21 filialer over hele verden og eksporterer til mer enn 120 land.

70 års erfaring i over 10 produksjonssentre fordelt over hele verden, kombinert med et finjustert og verdensomspennende forhandlernettverk gir deg tryggheten til et globalt varemerke.