BULLET JOURNAL

Det skal være både håndlaget og personlig. Trendtemaene «bullet journal» og «hand lettering» er godt synlig i sosiale medier, og guider for å lage utsøkt skriftdesign er langt mer presentert i butikkene enn tidligere. De viktigste verktøyene er derfor kreativitet, papir og mange farger. Med Pentels kreative produkter kan du realisere mange teknikker og idéer.

Et populært verktøy til hand lettering er Pentel Sign Pen Brush. Med denne fiberpennen, som også kalles «Pentel Touch», kan du tegne, filigrane opp- og nedstreker som fremheves med én av de 12 blekkfargene.

HAND LETTERING

«Dette har jeg laget med lettering». Hvem skulle tro for et par år siden at denne setningen handler om en kreativ hobby. I dag er lettering et av trendtemaene på sosiale medier, og veiledninger for forseggjort skriftdesign er også mye mer til stede i butikkene enn før.

Hva er det som gjør det så spennende, og hva er de riktige verktøyene til det? Hand lettering er en form for håndskrift og er en del av DIY-trenden, for av ord kommer det kunstverker til, som utmerker seg gjennom deres egen personlighet og kreativitet. Det skapes et personlig kunstverk med tegnede bokstaver og utsmykninger. Ord, sitater eller egne statements blir kreativt utformet, for det håndskrevne er igjen blitt moderne.

FARGELEGGINGSTRENDEN

Fargelegging – er det kun forbeholdt barn? Også de voksne tar igjen fatt på fargeblyanter og fargelegger i fritiden for å stresse ned. Fargeleggingsbøker for voksne har over lengre tid vært populært i butikkene. Vi viser deg noen nye idéer, slik at du kan sette et personlig preg på kunstverkene dine.

Hva er det som gjør det så spennende å fargelegge, og hva er det riktige utstyret til det? Den klassiske metoden er å bruke fargeblyanter – men har du sett på vannoppløselige fargeblyanter? Du kan ganske enkelt fargelegge som du vanligvis gjør med normale fargeblyanter, og deretter gå over fargene med vår Pentel Aquash Brush med vannkammer. Fargene løses opp og blander seg med vannet, og slik kan du lage myke fargeoverganger og flotte fargeeffekter. Bruk glitterpenner for å fremheve et element på verket ditt. Våre Pentel Hybrid Dual Metallic gelpenner finnes i 8 forskjellige glitterfarger og gjør fargeleggingen til et lite kunstverk.