Bullet Journal

Det skal være både håndlaget og personlig. Trendtemaene «bullet journal» og «hand lettering» er godt synlig i sosiale medier, og guider for å lage utsøkt skriftdesign er langt mer presentert i butikkene enn tidligere. De viktigste verktøyene er derfor kreativitet, papir og mange farger. Med Pentels kreative produkter kan du realisere mange teknikker og idéer.

Et populært verktøy til hand lettering er Pentel Pen Brush. Med denne fiberpennen, som også kalles «Pentel Touch», kan du tegne, filigrane opp- og nedstreker som fremheves med én av de 12 blekkfargene.

Et langt mer dynamisk skriftdesign løfter ethvert kunstverk med brush hand lettering, for her bruker man penselpenner som Pentel Colour Brush, som lager fine opp- og nedstreker. Et kreativitetstips: Bruk en pensel på strukturert papir! De brutte linjene gir mer liv til skriften din.

Også effektiv for Bullet Journal er Pentel Hybrid Dual Metallic Glitter Penner. Så hver viktig inngang med et snev av glitter får en personlig glasur på kaken. Høydepunktet: Glitterpartiklene glir i den respektive skriftfargen for en uforlignelig strålende effekt på papiret.